Підтримайте збір для маленької Мілани з села Велика Дорога!

Жителі села Велика Дорога, що на Ніжинщині, добре знають маленьку життєрадісну Мілану. Бабуся та дідусь опікуються дівчинкою та борються за її повноцінне життя, відколи дитина втратила маму.

Кулинко Мілана перенесла вентрикулоперитональне шунтування, має з народження тяжкі порушення функції ручок та ніжок.

Завдяки численним відвідуванням дитячих реабілітаційних центрів та допомозі найкращих фахівців, дівчинка поступово робить успіхи, адже вона напрочуд цілеспрямована та багато працює.

ДІВЧИНЦІ ПОТРІБНА ДОПОМОГА!

📢 💗❗❗Шановні учасники нашої групи та всі небайдужі до чужого горя❗

🙏 Наш колектив Інклюзивно-ресурсного центру Вертіївської сільської ради звертається до вас з проханням,🙏 зібрати кошти 25 000 грн 🙏 на черговий курс реабілітації дитини з особливими освітніми потребами, Кулинко Мілани💞 яка проживає у с. Велика Дорога, Ніжинського району, Чернігіської області ❗❗❗

Міланка має статус дитини з інвалідністю та дитини-сироти і виховується бабусею та дідусем. Дівчинка народилася зі складними порушеннями розвитку: вроджена аномалія головного мозку, вроджена гідроцефалія, кіста правої тім’яної долі, стан після вентрикулоперитонального шунтування; статичний тетрапарез зі стійким тяжким необоротним ураженням функцій правих рук та ноги.

❗ На черговий курс реабілітації в корекційно-розвиваючому центрі ЗАНОВО м. Києва необхідно зібрати 25000 грн ❗❗❗

💛💙 Допоможіть Міланці радіти дитинству 💝💯

🙏 Підтримайте збір 🙏

💯 Разом ми сила 💪👌🥰

✔ 📘 Карта Приватбанку 4149499070272800 Кулинко Людмила Михайлівна

Інклюзивно-ресурсний центр Вертіївської сільської ради Ніжинського району

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь