Музичний калейдоскоп у хореографічній школі. Фото

21 лютого в “Українській світлиці” Ніжинської хореографічної школи відбулося відкрите засідання мистецького клубу “Ліра” “МУЗИЧНИЙ КАЛЕЙДОСКОП”🎼🎹🪗🎤.

Мистецький захід зібрав повну залу глядачів та вразив усіх особливою творчою атмосферою. Концертна програма була насиченою та цікавою, складалася з творів різних епох, стилів і жанрів.

У концерті виступили, як солісти: Вероніка Погонова, Ілона Михайлова /2 клас/, Поліна Шекера, Альона Пономаренко, Дарина Марченко /4 клас/, Олександр Плошко, Денис Івченко /5 клас/, Анна Буличова /6 клас/, –так і дуети: Марія Третяк та Злата Сідіна /3 клас/, Андрій Хоминець та Вероніка Новик /5 клас/, Михайло Булах та Надія Радченко, Антоніна та Злата Полякови /7 клас/, Галата Мар”яна /6 клас/ та викладач І.Є.Колодка, Данило Бобир /5 клас/ та викладач В.В.Ревенчук, Стільник Дарина /5 клас/ та викладач М.В.Шматок, – та ансамблі: Денис Кулинко, Олександр Петренко /6 клас/ та викладач В.І.Ліпченко; Анна Олійник, Дарина Стільник /5 клас/ та викладач М.В.Шматок.

Учні-інструменталісти /піаністи🎹 та баяністи🪗порадували глядачів/слухачів та своїх викладачів блискучими виступами, в черговий раз демонструючи всім високий рівень майстерності та професіоналізму👏👏👏.

Творчу атмосферу вдало доповнили виступи юних вокалістів🎤: Ангеліни Пархотько /клас викладача Тетяни Евелєкової/, Варвари Ширай та Анастасії Сокольницької /клас викладача Ігоря Дяконенка/.

І це ще не все. Учасники концертної програми підготували малюнки-презентації 🌈до своїх творів. Що сказати: талановиті діти – талановиті в усьому !!!

На згадку – пам”ятні фото та солодощі від дирекції та батьківської ради Ніжинської хореографічної школи.

🌟🌟🌟Концерт заворожив своєю загадковістю, неповторністю і таємничістю, бо на сцені була її Величність – МУЗИКА🎼. Веселий настрій, позитивні емоції та яскраві враження – ГОЛОВНІ ГОСТІ ЦЬОГО СВЯТА🌟🌟🌟.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь