Вистава «Маруся Чурай»: аматорський театр “ГородЪ N” збирає кошти для учасника, який став до лав ЗСУ

 

 

 

 

22 березня, в НДУ ім. Гоголя відбулася вистава”Маруся Чурай”, за мотивами одноіменної поеми Ліни Костенко, від Аматорського театру “ГородЪ N”.


Першочергово хочеться відмітити гру акторів. Все було чітко, злагоджено, емоційно. Кожен зміг донести до глядача авторський задум та ідею твору. Головна героїня своєю чутливою грою та перевтіленням змогла повноцінно перенести образ Марусі в теперешній час. А момент битви – просто неперевершений та реалістичний. Також не менш значущим є сама задумка та постанова вистави. Це заслуга автора сценарію та режисера Маринець Наталії.


Аматорський театр “ГородЪ N” існує за рахунок власного утримання, діє на громадських засадах. Спонсори та фінансування відсутні, тому вони забезпечують себе самостійно. Незважаючи на це, учасники театру активно допомагають нашим захисникам – театр передає 30% з коштів з вистави на ЗСУ.
Вистава «Маруся Чурай» мала на меті збір коштів для Захисника, який до повномасштабного вторгнення також був учасником цього театру. Віталій – дуже талановитий молодий юнак, якій не зміг залишитись осторонь і пішов захищати українців та Україну з перших днів повномасштабного вторгнення. Через бойові дії він втратив аптечку, яку тепер потрібно поновити. Це дуже важливо, бо від цього залежить життя Захисника. Необхідно придбати 3 турнікети Січ (а вони, на жаль, не дешеві) та інші складові аптечки.
Під час вистави вдалося зібрати 750 грн. На жаль зібраної суми не вистачає для закупівлі всього необхідного. Тому було створено банку для збору коштів на аптечку. Хто має бажання може донатити на банку, або ж відвідавши наступні вистави театру, отримати задоволення від аматорської гри та зробивши добру справу – допомогти нашому Захисникові.
Нагадуємо, що донатів маленьких не існує. Кожна гривня – це великий вклад в нашу Перемогу.

Посилання на банку:
https://mobile-app.pumb.ua/7v9oqFtBbo7PmYB68

Номер банки:
5355 2800 2677 3679

Автор: Анастасія ДЗЮБОТА

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь