Рівненський військком після скандалу подав рапорт про відрядження на фронт

Керівник ТЦК та СП Рівного Олександр Ярмошевич після оприлюднення резонансного відео, на якому він цілується на роботі з різними жінками, перевівся для подальшого виконання службових обовʼязків до однієї з бойових частин. Про це йдеться в повідомленні Оперативного командування «Захід».

Командування не має претензій щодо виконання офіцером поставлених задач у межах покладених на нього службових обовʼязків, проте особисті питання військовослужбовці не повинні вирішувати на робочому місці.

Наказ про його призначення до нового місця служби підписаний відповідним керівництвом. А обставини встановлення записувальних пристроїв в службовому приміщенні зʼясовуються в межах діяльності відповідних органів.

Також у командуванні зазначили, що витік відеоматеріалів був вкинутий та поширений на загал через ресурси та за прямого супроводження «лідерів» суспільної думки ворогів, і закликали громадян дотримуватися інформаційної гігієни та більш ретельно перевіряти першоджерела.

Як повідомляли Українські Новини, нещодавно в мережі з’явилося відео, на якому керівник ТЦК та СП Рівного Олександр Ярмошевич обіймається та цілується зі своїми підлеглими під час робочої зміни.

Ярмошевич прокоментував у соціальних мережах інформацію про роботу прихованої камери у його кабінеті, де він цілується з декількома жінками. За його словами, приховане відео зробили через те, що він діяв по совісті.

Також повідомлялося про те, що Ярмошевич під час війни купив позашляховик AUDI Q7.

Джерело: 368.media

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь