Комарівська громада в жалобі

Захищаючи суверенітет і цілісність України загинув Герой України СЕРГІЙ ШАВРІН.

Шаврін Сергій Сергійович народився 14.07.1989 року в селі Красносільське Борзнянського району Чернігівської області.

З 1995 по 2006 рік навчався в Красносільській середній школі та проявив себе старанним та здібним учнем. Після закінчення школи вступив на навчання до Київського Національного університету імені Т.Г.Шевченка на геологічний факультет та успішно закінчив його у 2011 році.

Талановитий, розумний, принциповий, ввічливий, добрий, тактовний трудолюбивий. Сергій був хорошим другом, люблячим сином, братом, чоловіком та батьком, вірним товаришем .

Після закінчення університету працював за кордоном.

У вересні 2022 року був призваний до Ніжинського РТЦК та СП Чернігівської області.

З вересня по 13 листопада 2022 року проходив військову підготовку у навчальному центрі “Десна”.

Служив у лавах ЗСУ у 79 десантно- штурмовій бригаді на посаді старшого оператора 3 протитанкового відділення 2 протитанкового взводу роти протитанкових ракетних комплексів військової частини АО224.

Віськовослужбовець військової служби за призовом, молодший сержант Шаврін Сергій Сергійович, вірний військовій присязі, у бою за рідну Батьківщину, виявивши стійкість та мужність, загинув 5 квітня 2024 року під час виконання бойового завдання, в районі виконання завдань на Донеччині.

Шаврін Сергій Сергійович геройськи загинув, приймаючи безпосередню участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення, інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України.

Церемонія прощання і поховання Героя відбудеться на кладовищі с. Красносільське.

Комарівська громада

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь