Чому на прийом до міського голови записують всіх, а потрапляють не всі?

До нас, на редакцію, звернувся ніжинець Володимир Процько: захисник, у якого війна вкрала 2 роки життя і здоров’я, і якому наші ніжинські лікарі відмовили у наданні реабілітації, бо у нього не було папірця – медичної карточки.

ПРО ЦЕ МИ ПИСАЛИ: Ніжинські медики відмовили в лікуванні військовому, бо в нього не було “карточки”?

Володимир розповів, що записався на прийом до міського голови міста Ніжина ще на початку березня. Коли реєструвався у міськвиконкомі, озвучив тему, про яку хотів поговорити з очільником міста. Як бачимо, чекав місяць, а то й довше, та ніхто йому не зателефонував і не запросив. А, між тим, прийом голови відбувся 9 квітня, у вівторок. Проблема у хлопця серйозна, а от вислухати його, виходить, міська рада бажання не має.

“Записався на зустріч з очільником Ніжина ще на початку весни, – говорить Володимир Процько. – Наша неофіційна зустріч таки відбулася. Я підійшов до Кодоли на заході відкриття ветеранського хабу в нашому місті, 23 березня. Я сказав, що в мене до нього є питання, він пообіцяв поговорити зі мною коли закінчить розмову виступаючий на цьому заході, але коли всі вже виступили, він швидко зайшов до приміщення, а я – за ним.

Однак Кодолу одразу хтось перехопив, і все я чекав на нього, а він так і не вийшов. На початку квітня я прийшов до 10-го кабінету міськвиконкому, і запитав, як так виходить, що я був записаний на прийом більше місяця тому, а мені так і немає аудієнції з Кодолою. Спеціаліст відповіла, що голова дуже зайнятий, все в роз’їздах, вибачте…”.

Щоб пролити світло на те, за яким алгоритмом “йде відбір” на той прийом, телефонуємо у відділ міськвиконкому, який приймає ці заявки і чиї працівники обіцяють сповістити телефонним дзвінком.

“Ми нікого не відбираємо, всіх записуємо”, – запевняють там. “Всіх записуєте, та не всіх запрошуєте?”, – запитуємо. У відповідь на це чуємо: “Значить робіть офіційний запит, надамо офіційну відповідь”.

На цьому розмову закінчено. Ох ці запити… Міська рада стає дедалі закритішою від громади, за сімома замками, затулена всіма можливими і неможливими запитами. Поговорити по-людськи не вийде. Аби дізнатися бодай щось про дії міської ради потрібно писати запит, без цього з тобою ніхто говорити не буде. А відповідь на запит ще треба почекати. Оперативно, просто і доступно, правда?

Здається, що потрапити на прийом до міського голови міста Ніжина – це щось схоже на лотерею з двома варіантами: пощастить, або ні. А як інакше пояснити, що одні люди, залишивши заяву, таки потрапляють на той “омріяний” прийом, а інші – ні?.. Тут можливо питання навіть не до міського голови , а до його оточення, яке свої недоліки та порушення намагається приховати від їх очільника.

Ніжинці, а чи всім, кого записували на прийом, таки вдалося на нього потрапити? Пишіть нам у коментарях.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь