Як обрати принт на кепку?

Принт на кепці – це не просто малюнок чи простий напис, це, перш за все, ефективний засіб самовираження та реалізації маркетингових ідей. Але для реалізації задуманих планів необхідно враховувати загальні правила нанесення відтиску, бо даний елемент гардеробу має певні особливості із-за своєї форми та складності структури.

 

Особливості нанесення принту на кепку

 

Увесь друк на кепках повинен гармонійно поєднуватися з естетичним виглядом головного убору та його експлуатаційно-текстильними характеристиками. Головною особливістю використання принту є вжиток зображень певного розміру, а саме 100х60 мм. Для забезпечення відповідності технологічним вимогам найкраще обирати такі методи нанесення принту:

 

  • машинна вишивка – нанесення відтиску цим методом передбачає використання автоматичної швейної машини, яка створює гарний малюнок/напис з кольорових ниток та надає готовому виробу високої витримки до зовнішніх механічних впливів;
  • термоперенос – застосовується для створення повнокольоривих зображень за допомогою поліуретанової плівки та термоклею, які забезпечують високу якість принту та дозволяють виготовити велику кількість виробів за короткий термін;
  • флексографічний друк – це найпоширеніший метод в поліграфії, завдяки якому можна створювати якісні, міцні принти з готових зображень за дуже короткий термін та досить доступну ціну;
  • друк DTF – це найсучасніший метод брендування головних уборів, бо допомагає створювати екологічні зображення високої якості на поверхнях з важкою рельєфністю.

 

Кожний метод має свої переваги та певні особливості, які пов’язані з технічними особливостями устаткування. Але при дотриманні рекомендацій по використанню принт на кепці буде служити впродовж тривалого терміну.

 

Переваги друку на кепках

 

Принт на кепці – це гарне дизайнерська рішення для виявлення своїх почуттів, світобачення або вдалого рекламного ходу. Друк на головних уборах являється гарним рекламним аксесуаром для всіх корпоративних компаній. Він допомагає підняти пізнаваність бренду серед майбутньої потенційної аудиторії та ідентифікувати її. Також принт на кепці гарно мотивує співробітників та підвищує корпоративну культуру в колективі, завдяки йому кожний робітник відчуває себе частиною професіональної команди. Велику роль відіграють практичність та комфорт у використанні відтиску на кепках. Саме головні убори захищають від пекучого сонця та проливного дощу, допомагають сховати волосся при проведенні різноманітних рекламних акцій.

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь