Однокласники, а нині ветеран та підприємець, подарували простору “Незламні” дзеркала

 

 

 

 

Життя прожити – не поле перейти… Іноді доля ніби випробовує нас на міцність, і, разом з тим, загартовує…

Ніби як учора, тут, за вікном, бігали діти, однокласники, учні Ніжинської школи – Сашко та Женя. Сиділи за однією партою і вигадували свої світлі хлопчачі мрії. Час минув. Нині за вікном – війна. І в цій кімнаті, де навчалися хлопці, тепер спортивна зала ветеранського хабу з назвою, яка говорить про все – “Незламні”(проектна менеджерка – волонтерка Інна Кулинко).

Ветеран війни, мужній захисник Олександр Ревтюх та ніжинський підприємець Євгеній Кравченко сьогодні, 16 травня, подарували простору два величезні, розміром 2/1 метр, дзеркала.

Символічно, що їх встановили на тій стіні, де роки тому була учнівська дошка, на якій і Олександр, і Євгеній крейдою писали девіз рідного класу – “Через терни – до зірок”. Саме ці слова стали девізом по життю.

Дзеркало в спортивній залі – це не розкіш, а необхідність. Спортсмен бачить себе зі сторони і може оцінити правильність виконання вправ. А це, в свою чергу, мотивує людину тренуватися якісніше й приносить задоволення від результатів тренувань. А для ветеранів це ще й сприяє швидшому фізичному відновленню.

Проектна менеджерка Ветеранського простору Інна Кулинко висловила вдячність Олександру та Євгенію – за проявлену турботу та удосконалення спортивної зали, й окремі слова вдячності – ветерану Олександру Ревтюху за захист…

Валентина ПИЛЬНИК

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь