У Ніжині відбулося родинне спортивне свято

 

 

 

 

До дня родини в Ніжині відбувся спортивний турнір. Організатор – центр життєстійкості «Місце сили». На даний час діє тільки три таких центри – і один з них – в Ніжині.  «Місце сили» активно працює з вересня 2023 року. 

Це особливе місце, де народжується справжня сила родин і спільноти. Тут кожна сім’я знаходить опору, а молодь — взаєморозуміння. Даний центр життєстійкості є осередком для зближення сім’ї та вихованням міцного та щасливого суспільства – розповідає Катерина Пилипенко, координаторка центру життєстійкості «Місце силиНіжин».

Центр життєстійкості щомісяця проводить різноманітні заходи для сімей, єднаючи покоління та згуртовуючи родини. Особливе значення така діяльність має зараз, під час повномасштабної війни росії проти України.

У турнірі взяли участь як звичайні сім’ї, так і  багатодітні родини та родини воїнів Збройних Сил України.


Турнір почався з поділу на команди.


Учасники зеленої та червоної команд змагалися в різних конкурсах, показуючи свою спритність, швидкість, спортивні навички. Та в першу чергу – свою згуртованість. Тому в турнірі не було переможців і переможених. Переможці – всі, хто взяв участь в турнірі, ті, кого об’єднало «Місце сили». І найкращою нагородою для них був гарний настрій, заряд бадьорості та можливість провести цікаво свій час в дружньому колі сім’ї.


«Емоції зашкалюють! Сподобалось все надзвичайно! Треба такі турніри частіше влаштовувати. Під час таких змагань ще більше розумієш, як важливо у родині допомагати та підтримувати одне одного», – поділилися враженнями учасники.

Ініціативу зі створення центрів життєстійкості «Місце сили» у місті Ніжин впроваджує ГО «Клуб рибалок України» та ГО «Лабораторія ініціативної молоді» за підтримки UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні, та UNDP, Програми розвитку ООН в Україні, в межах проєкту #EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Наталія РУЛЬОВА

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь