Як у Ніжині “вирішують” проблеми з дорогами…

Трохи більше тижня тому ми в своєму виданні розповідали про те, що місцеві активісти планували перекрити дорогу із-за траншеї посеред вулиці Прилуцька (поблизу зупинки Заводської).

ЧИТАТИ: У Ніжині блокуватимуть автомобільну дорогу

Такому кроку передували десятки безуспішних звернень з проханням відновлення асфальтного покриття. Більше року розкопана дорога псувала нерви та транспорт як громаді міста, так і водіям, які проїздили через місто. І якщо перші вже були навчені, зупинялися та обережно проїжджали це місце, то транзитні авто зі смаком влітали, а інколи мало й не вилітали з дороги, адже ніяких знаків чи попереджень поблизу встановлено не було.

І от днями частково, на короткий проміжок часу, проблему зняли: приїхав невідомий КамАЗ, і два моторних хлопці швиденько розкидали підсипку, яка хоч тимчасово чомусь зарадить.

Коли ж вирішиться питання капітального ремонту – поки невідомо, бо міська влада займається більш нагальними питаннями, такими як новий ноу-хау паркан загальноосвітньої школи 9. Якщо такий дизайн код буде й далі розповсюджуватися, то місто незабаром ризикує перетворитися на якісь невпорядковані нетрі…

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь