У Бахмачі встановили контейнер для збору кришечок

Приємно, що ініціативу молоді почули. Ще на першій зустрічі в новоствореному молодіжному центрі міста Бахмача у ініціативної молоді виникла ідея про встановлення у місті контейнера для збору кришечок, які потім буде переслано волонтерам, а вони в свою чергу долучать отримані кошти за їх реалізацію до зборів на технічне оснащення для ЗСУ.

За фінансової підтримки Бахмацької міської ради було виготовлено контейнер по наданим ескізам. Ідейною натхненницею зобразити на контейнері дві руки, як символ підтримки військових мирними українцями, стала вчителька української мови Бахмацького ліцею Світлана Гриценко.

На заході з нагоди Дня вишиванки під керівництвом мисткині Марії Баженової молодь і не тільки долучились до розпису контейнера у мотивах вишиванки та камуфляжу. В цей же день контейнер встановили на вулиці Соборності у прохідному місці для зручності містян.

Тож сьогодні маленька Саша з мамою в такий спосіб змогли долучитись до всеукраїнського збору. Дякуємо їм та всім небайдужим бахмачанам.

Бахмацький Молодіжний Центр

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво