Діти ходили голодні по ніжинських вулицях: що “світить” батькам ?

 

 

 

 

Сьогодні, 19 листопада 2020 на засіданні виконавчого комітету приянли  рішення “Про негайне відібрання дітей”.

Повідомляє “Нежатин”

Мова йде про трьох маленьких ніжинців: 13-річну дитину та діятм, яким 7 і 5 років. Виконавчий комітет, як орган опіки та піклування, приймає рішення про негайне відібрання малолітніх дітей від батьків, оскільки залишати з батьками цих діток стало небезпечно.

Начальник служби у справах дітей Ніжинської міської ради Наталія Рацин повідомила, що діти ходили по вулицях і просили їсти, а їх батьки перебували вдома у стані алкогольного сп’яніння.

Спеціалісти служби та правоохоронні органи виїхали додому до цієї сім’ї і зафіксували все вищесказане: мама цих діток знаходилась в стані алкогольного сп’яніння і була досить агресивною, а діти в занедбаному стані та голодні.

Слід зазначити, що до цієї сім’ї працівники служби вже виїжали неодноразово і проводили роз’яснювальну роботу, викликали на засідання комісії з питань захисту прав дітей.

Матір дітей хочуть позбавити батьківських прав у судовому порядку, і через рік вона матиме право поновити права на дітей лише через суд.

Насьогодні дітей тимчасово помістили до Ніжинської лікарні, де їм зроблять ПЛР-тести на коронавірус, потім їх планують влаштувати до центру соціально-психологічної реабілітації.

 

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь