“Хотів зробити фото на вагоні”. На Сумщині біля вокзалу загинув хлопець

На одному з вокзалів Сумщини два хлопці вирішили зробити фото на вагоні. Один з них загинув. За даним фактом у поліції розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомили у поліції Сумщини.

Два хлопці вранці перебуваючи неподалік залізничного вокзалу, побачили на коліях нерухомий потяг і вирішили зробити фото на вагоні. Один з них піднявся на дах де його ударило струмом високовольтної електромережі. Від сили удару 20-річний хлопець впав на землю. Він загинув на місці.

За даним фактом в поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 155 Кримінального кодексу України “Нещасний випадок” в рамках якого встановлюють всі обставини трагедії.

Суспільне Суми

ЗАПАМ’ЯТАЙТЕ!!!

Ніяке фото не варте тих гострих відчуттів, заради яких видираються на потяги, ризикуючи життям. Отримати «лайкі» за екстремальні фото можливо і в інший спосіб, не наражаючи себе на небезпеку. У контактній мережі електропотяга 27,5 тис. вольт, і напруга діє не лише при торканні. Може вдарити електричною дугою, якщо підійти ближче, ніж на 2 м. Розплата за кілька зроблених селфі – це каліцтво, а в гіршому випадку – смерть.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь