У Ніжинській хореографічній школі – нові міжнародні здобутки

 

 

 

 

ЛІТО – час для відпочинку 🏖🏊‍♂️🤸‍♀️, музики 🎼🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶танців 💃💃💃фестивалів💃🕺👩‍🎤👨‍🎤🩰🎻🪗🎹🎤 та нових творчих здобутків 🏆🏆🏆🥇🥈🥉🏅 – так вирішили учасники молодшої групи Зразкового аматорського ансамблю сучасного класичного танцю “Гармонія” разом зі своїм керівником Аллою Ганагою та й вирушили до сонячної Греції, щоб взяти участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі “ЗІРКИ ГРЕЦІЇ”, що проходив у місті Ханіоті з 7 по 17 червня 2024 року.

Його учасники – творчі колективи та окремі виконавці з різних країн світу. Серед них і вони – вихованці молодшої групи “Гармонії” разом зі своїм керівником Аллою ГАНАГОЮ – з улюбленою хореографічною композицією “Молитва Стефанії” /солістка – випускниця школи 2015 року Катерина Ганага/ та дебютним на конкурсі номером “Мільйон мрій”.

Впевненість, позитивний настрій, наполегливість, харизма, прагнення, сила духу — все це допомогло юним ніжинським танцюристам вибороти вагомі міжнародні нагороди – два Дипломи Лауреата І ступеня та КУБКИ ПЕРЕМОЖЦІВ !!! 🥇🏆🥇🏆🎉🎉🎉 А балетмейстеру – МІЖНАРОДНИЙ ДИПЛОМ 🏅 за високий професіоналізм, сумлінну працю, вагомий особистий внесок у виховання та підготовку творчої молоді! БРАВО!!!👏👏👏

Вітаємо вас із заслуженою перемогою, яка, безсумнівно, стала яскравим підтвердженням вашого завзяття, активної життєвої позиції і працьовитості. Бажаємо не зупинятися на досягнутому, прагнути до більшого, завжди бути щасливими і успішними.

А ще відпочинок на морі, басейн, екскурсії, прогулянки та багато чого іншого… На згадку – море вражень та позитивних емоцій, безліч неймовірних фото та відео, ДИПЛОМИ і КУБКИ ЛАУРЕАТІВ, а головне – безцінний конкурсно-фестивальний досвід та шалений стимул на нові мистецькі перемоги.

НІЖИН СЛАВИТЬСЯ ТАЛАНТАМИ! ТАЛАНТИ ПРОСЛАВЛЯЮТЬ НІЖИН! НОВИХ ТВОРЧИХ ЗДОБУТКІВ ТА ПЕРЕМОГ!!!

Ніжинська хореографічна школа

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь