Так ревнував, що вбив: кримінал на Ніжинщині

Суд відправив у СІЗО 27-річного Олександра Шутька, уродженця села Забілівщина на Борзнянщині. За вбивство дружини, 39-річної Ірини Галушки. Сиротами залишилися її троє дітей. Їхній батько помер раніше.   

Підозрюють, що 16 червня в селі Кинашівка близько третьої години ночі п’яний Шутько через ревнощі побив Ірину руками і ногами по голові та тулубі, внаслідок чого та померла.

На суді, коли йому обирали запобіжний захід, Олександр виправдовувався, що не мав наміру вбивати, лише хотів  побити. Вважається несудимим (судимість погашена), сам викликав поліцію.

Та прокурор нагадав, що Шутько схильний до насильства. У січні цього року самовільно залишив військову частину. Як вказано в службовій характеристиці, зарекомендував себе посередньо, схильний до порушень військової дисципліни та статутних правил. Стосовно нього є раніше заведена справа про шахрайство та незаконне поводження зі зброєю. 

Вирок по цій справі не вплине на подальшу долю Шутька. Бо більш суворе покарання поглине менш суворе. За умисне вбивство йому загрожує від семи до 15 років.

P. S. Це був не перший випадок, коли Ірина потерпала. Цьогоріч Олександ­ра оштрафували на 340 гривень за домашнє насильство. Та він висновків не зробив. І жінка не змогла позбутись кривдника.

Джерело: “Вісник Ч”, авторка Валентина ОСТЕРСЬКА

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь