Злодії серед нас: у Ніжині з клумби з корінням викрали троянди. Фото

Хтозна, що у головах у тих, хто звик нищити, красти, привласнювати чуже. Нам, людям, які створюють красу навколо себе і не лише для себе, а й для інших, ту категорію людей не зрозуміти.

Звичайний двір біля багатоповерхівки в Ніжині. Клумба під вікнами з простими квітами, які роблять дворик затишнішим. 6 саджанців троянд, висаджених цієї весни, тільки почали набирати силу і ріст й вкрилися пуп’янками. Три кущика розквітли дрібними світло-рожевими квіточками, а ще два, більших, були “на підході”: росли, тягнулися до сонечка і готувалися подарувати світові свої квітки, які ще дрімали у пуп’янках.

Ці саджанці придбала жителька цієї багатоповерхівки за власний кошт, щоб квітнуло для всіх. Сама поливала й удобрювала рослини.

Але днями хтось цинічно викопав собі дві молоденькі троянди, які так і не встигли розквітнути.

Мабуть, робилося це вночі, ганебно і по-злодійськи, щоб ніхто не бачив. На місці, де росли троянди, розковиряні ямки.

Ймовірно, це зробила особа, яка потім прилаштує ці рослини десь, виходчи з власних недобросовісних міркувань. Невже, коли вона дивитиметься на розквітлі троянди, їй не мулятиме думка, що вона їх вкрала?.. Думаємо, що ні. Такі згрубілі й черстві люди цим не заморочуються і не розбираються в моральних цінностях.

Валентина ПИЛЬНИК

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь