Випускники Ніжинського університету отримали дипломи бакалаврів. Фото

Цей спекотний липневий день декому запам’ятається на все життя! Бо сьогодні, 11 липня, в стінах найдревнішого ВУЗу на Лівобережній Україні, славнозвісного Ніжинського державого університету імені Миколи Гоголя відбулася світла й радісна подія – вручення дипломів бакалаврам!

Щасливі й усміхнені, хлопці й дівчата один за одним, під оплески, підіймалися на сцену, тисли руку ректору та гостям заходу, і отримували довгоочікуваний диплом бакалавра.  Щирі вітання, добрі слова з побажаннями успіхів, реалізації та мирного неба, букети живих квітів, щастя в очах батьків – сьогодні всього було багато, адже емоції зашкалювали. Такі моменти – надзвичайно хвилюючі, адже отримані дипломи – це символ успішного завершення важливого етапу в житті молоді, 4 роки насиченого студентського життя та наполегливого навчання тепер позаду, а попереду – новий етап, сповнений можливостей та викликів.

По-батьківськи тепло привітав випускників ректор університету Олександр Самойленко і побажав, щоб знання, отримані в Ніжинському університеті, неодмінно допомогли нашій молоді досягти омріяних вершин в житті, а ще – щоб воно обов’язково було мирним!

У актовій залі багато разів лунали міцні, як сталь, слова: “Слава Україні!”, “Героям Слава!”, адже ми ні на мить не забуваємо, кому ми завдячуємо можливістю навчатися і проводити такі заходи…

Вітаємо кожного випускника і випукницю!

Здійснюйте всі заповітні мрії та ніколи не зупиняйтесь перед перешкодами. Молодь – це наша надія, адже вім відбудовувати нашу Україну після нашої Перемоги!

Нехай Вам щастить у дорослому житті!

Фото Валентини ПИЛЬНИК

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь