Замінити вікно та розширити дверний проріз – воїн після реабілітації просить про допомогу!

Про таких кажуть – народився в сорочці. Або – в людини сильний Янгол-охоронець. Бо, отримавши дуже важкі поранення, воїн-доброволець із села Кобижча Павло Синянос залишився живим і з усіх сил намагається стати на ноги.

Про захисника ми писали тут: “Сказали, що Павлу знесло півголови”- воїну з Ніжинщини потрібна допомога!

У бою під Бахмутом у Павла над головою розірвалася міна. Осколки позалітали під каску. Шість лікарі витягли, а один залишається в черепі. Встановлено титанову пластину.

Позаду – череда госпіталів та реабілітаційних центрів, безсонні ночі та числені лікарняні палати. 24/7 з чоловіком його половинка, дружина Раїса. Поранення та відновлення – випробування не тільки для Павла, а й для його дружини також, бо цей шлях вони долають разом, пліч-о-пліч.

Синянос пересувається у візочку. Раніше на подвір’ї у подружжя була цегляна доріжка, нерівна, вся у горбочках. Викотити надвір візок з чоловіком для дружини було ще те випробовуванням на міцність.

Зверталися з проханням зробити у дворі асфальтове покриття. Посприяли меценати та Бобровицька міська рада, за що родина Синянос їм щиро вдячна. Тепер рівно та гладенько заасфальтоване все подвір’я. А ще добрі люди допомогли придбати новий електричний візок.

Однак “вималювалася” нова проблема: цей візок, на якому пересуватися, звісно, комфортніше, ніж на старому, ніяк не заходить у дверний проріз, тож транспортувати Павла на ньому в будинок неможливо.

Було б добре, якби відгукнулися благодійники, які б допомогли розширити дверну коробку!

А також – встановити пандус. Це – не забаганки, це, на жаль, необхідність, зумовлена реаліями життя.

А ще у кімнаті, при вході в будинок, потрібно замінити вікно, оскільки Павло багато часу проводить лежачи в кімнаті, де вікно не відкривається, а, отже, і свіжого повітря в приміщенні бракує.

Ці прохання – зовсім небагато, та ще й порівняно з тим, що воїн віддав своє здоров’я, захищаючи нас з вами.

Відгукніться, хто має бажання і можливість!

Телефон дружини Раїси для зв’язку: 0962053026

Карта дружини, якщо у когось є бажання підтримати воїна матеріально:

5457 0822 9571 0110

Перепелиця Раїса Данилівна

Передрук статті без зазначення імені автора і прямого (активного) посилання на джерело є порушенням авторського права та тягне за собою відповідальність згідно чинного законодавства.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь