У Ніжині вирішували яким має бути парк Шевченка

 

 

 

 

4 лютого, в малій залі міськвиконкому під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника відбулась робоча нарада  з питань подальшої реконструкції, благоустрою та відновлення міського парку культури та відпочинку ім. Т. Шевченка.

На засіданні були присутні секретар міської ради Валерій Салогуб, радник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Осадчий, депутати міської ради: Андрій Деркач, Володимир Мамедов, Костянтин Смалій, Ігор Шалай, Олег Щербак, начальник управління комунального майна та земельних відносин Ірина Онокало, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, начальник управління культури і туризму Тетяна Бассак, начальник відділу фізичної культури та спорту Павло Глушко та орендарі парку.

Григорій Олійник зауважив, що інфраструктура парку не використовується за призначенням. «Центральний парк міста не може продовжувати своє існування в такому стані, в якому  він зараз. Парк не відновлювався тривалий час і це не влаштовує як громаду, так і міську владу», – підкреслив головуючий.

Під час обговорень порушувалась тема утримання та прибирання центрального парку, узгодження розмежування території та відповідальності за певну паркову ділянку.

«Спершу місто має вирішити, що має бути в цьому парку й зробити проект та сформувати цілісну концепцію розвитку», – акцентував увагу Володимир Мамедов.

Орендар території парку запевнив, що готовий вносити зміни до договору оренди.

Григорій Олійник наголосив орендарю, що той може надати міському голові Анатолію Ліннику письмові пропозиції з розвитку парку, зміни умов договору оренди, перелік земельних ділянок і комунального майна на території парку, яке орендар більше не бажає орендувати. Після опрацювання наданих пропозицій робоча група вчергове збереться для їх розгляду.
За матеріалами: nizhynrada.gov.ua
Фото з архіву
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь