“Вісім подруг Мартиненка дали жару” на святі першокурсника в НДУ. ФОТО

 

 

 

 

Вже стало доброю традицією в НДУ ім. М. Гоголя проводити творчий конкурс-огляд «Cвято першокурсника», який засвідчує те, що студенти перших курсів пройшли процес адаптації та стали «справжніми» студентами. Це свято, на якому студенти показують свої таланти і доводять, що вони гідна зміна випускникам університету.

24 жовтня першокурсники історико-юридичного факультету «запалили зірки», демонструючи свою креативність, гумор та творчість. Свято як завжди пройшло на позитивній хвилі, адже по присутнім в залі було видно, першокурсники ще ті гумористи. Радували виступами в КВН 3 команди «Сообразим на троих» «Вісім подруг Мартиненка» та «Козак Стайл». Оцінювали вміння учасників справедливее журі на чолі з деканом факультету Володимиром Мартиненком. у складі: Страшко Євгенія Матвіївна, доцент кафедри Історії України, Моціяка Петро Петрович, завідувач кафедри Всесвітньої Історії, Барановський Фелікс Володимирович, завідувач кафедри політології, права та філософії, Луняк Євген Миколайович, завідувач кафедри Історії України.

Кожна з команд мала свою «родзинку» у виступі. Звичайно ж студенти жартували на близькі для них теми: навчання у вузі, дозвілля, пари, відносини з викладачами. Та найбільше своїм задумом здивували присутніх дівчата з команди «Вісім подруг Мартиненка», показавши чудову акторську гру що можна було дійсно подумати: «Ці дівчата тримають «під каблуком» весь деканат». Саме вони і здобули перше місце. Другими стали «Kozak stile», третім ж, але не програвшими – «Сообразим на троих».

Чуттєвими виступами радували й інші студенти факультету. Можна дійсно засвідчити, з такими студентами життя в «Gogol city” стане яскравішим.

У конкурсі «Батл талантів» маємо наступні результати:
Номінація « У пісні нашій  –  наша сила »
Були нагороджені. Новобранченко Анастасія. Пісня, «Хто як не ти».
                          Власенко Вікторія. Пісня, «Кораблі».
                          Барило Романна. Пісня, «Плакала».
                          Карина Сіренко. Пісня, «Пообіцяй мені».
                          Оля Савчукова. Пісня, «Там нет меня».
Номінація « Крилате Слово»
Було нагороджено Рябуха Поліна. Вірш, «Квітнеш ти у майбуття, не соромлячись життя»
Номінація « Мелодія душі моєї»
Було нагороджено Аня Карпенко, гра на бандурі.
                          Новобранченко Анастасія, гра на гітарі.
                          Шевченко Андрій, гра на гітарі.
 Номінація «Кращий актор» Ковальчук Захар
 Номінація «Краща акторка Рябуха Поліна
Марина Волинець

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь