Через гру «Світ Громад» ніжинська молодь вчилась будувати громаду своєї мрії

 

 

 

 

Досить символічно в День 100-річчя проголошення Акту злуки ЗУНР та УНР ініціативна група по створенню молодіжного консультативно-дорадчого органу при Ніжинській міській раді ВПЕРШЕ провела Марафон гри “Світ громад”. Захід став можливий завдяки проекту “Молодіжній раді в Ніжині бути!”,підтриманому ПРООН в рамках програми “Громадянське суспільство задля демократії та прав людини в Україні”,що реалізується спільно з ГО “Мережа Ініціативної Молоді”. Завдяки грі був створений простір, який об’єднав активну учнівську, студентську, працюючу молодь Ніжина, громадські організації та представників Ніжинської міської ради і відділу у справах сім’ї та молоді виконавчого комітету Ніжинської міської ради.
6 годин поспіль в 3 хвилі 20 учасників гри вчились знаходити діалог, само- та взаєморозвиватись, вибудовувати стратегію розвитку громади своєї мрії для підтримки та розвитку Єдиної Соборної Української держави. Працювали плідно, емоційно, наснажено та з перспективою на продуктивну співпрацю поза межами ігрової зали!
“Для комфортного простору та безкінечної гри було обрано акти-кафе “Hey, Bro”. Також гра стала можлива завдяки нашим друзям з Немішаївського молодіжного парламенту! Окремі слова любові та вдячності учасникам Ліги старшокласників Ніжина та ГО”Лабораторія Ініціативної Молоді”, які виявили стійкість та відданість спільній справі!
Жодних рішень про молодь без молоді!”- зазначає Анжела Тимченко координатор Ліги старшокласників та методист Ніжинського будинку дітей та юнацтва.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь