Колишню ніжинську лазню намагатимуться продати вже втретє

 

 

 

 

Депутати ніжинської міської ради прийматимуть рішення щодо продажу з аукціону будівлі колишньої лазні, за адресою Козача, 3. Відповідний проект рішення з’явився на офіційному сайті міської ради «Про приватизацію нежитлової будівлі, що розташована за адресою: м.Ніжин, вул. Козача, 3».

Метою прийняття рішення є активізація приватизації та збільшення надходження коштів від продажу об’єктів комунальної власності до міського бюджету, зменшення витрат на утримання та оптимізація структури комунальної власності.

Зазначиимо, це вже третя спроба продати колишню лазню. Перша була у 2012 році. У січні 2017-го року – друга, коли більшістю депутатського корпусу було проголосовано за продаж колишньої міської лазні із земельною ділянкою.

Також, дана будівля увійшла до списку аварійних споруд. Аби «відлякувати» від неї підлітків місцева влада вирішила на деякий час, хоча б у період проведення процедури продажу огородити вікна колючим дротом. На вхідних дверях встановили додаткові ґрати. Подальшими ж обмежувальними заходами опікуватися вже має сам господар приміщення.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь