У Ніжинському агроінституті відбулися змагання на Кубок району з гандболу

 

 

 

 

Спортивний рік 2019 у Ніжинському районі розпочато.

26 січня у спортивній залі Ніжинського агротехнічного інституту пройшли змагання на Кубок району з гандболу.Саме цей вид спорту, за підтримки районної державної адміністрації, останні декілька років почав набувати популярності, а команди-учасниці щоразу показувати кращі результати.
Цього року поборотися за Кубок вирішило чотири команди – з Ніжинського, Крут, Лосинівки та Вертіївки. Серед вболівальників – голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин, завідувач сектору сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Андрій Штайнеккер, директор районної спортивної школи «Колос» Володимир Євтух. Свою команду приїхали підтримати і вболівальники з Крут. Мабуть, саме їх гаряча підтримка і принесла вагомі результати для крутян.
На полі відбувалась запекла боротьба, адже зустрілися чотири найсильніші команди району з гандболу. Проте перемогли найспритніші:

І місце – команда з с. Крути

ІІ місце – команда з смт Лосинівка

ІІІ місце – команда с. Ніжинське

ІV місце – команда с. Вертіївка.

Кубок переможцям та медалі й грамоти учасникам вручив голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин. Він подякував всім за видовищні змагання, відзначив помітний прогрес у навичках гри з гандболу, побажав подальших перемог в інших видах спорту. Адже, як і торік, за результатами всіх змагань буде визначене «Краще спортивне село Ніжинщини». У 2018 році таке звання здобуло с. Крути, тож очільник району вручив крутянам заслужений Кубок та диплом.
Ніжинська районна державна адміністрація висловлює подяку за допомогу в організації змагань Ніжинському агротехнічному інституту.

Сектор сім’ї, молоді та спорту Ніжинської райдержадміністрації

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь