У Ніжинському терцентрі відбувся літературно-музичний вечір

 

 

 

 

«Моя поезія – для кожного і всіх людей,
Хай робить кращими їх душі, дух і тіло.
В ній вірші назавжди й на кожний день,
Тут про прекрасне й те, що наболіло»
В територіальному центрі відбувся літературно-музичний вечір «Маю честь» присвячений творчій діяльності Швеця Василя Костянтиновича, де кожен з присутніх мав змогу послухати, зачитати, привітати і перенестися у світ щемних рядків поета.
Ініціатором та організатором заходу стала талановитий режисер, акторка, викладачка – Ганна Абрамівна Кашковська.
У програмі заходу звучали зворушливі виступи студентів коледжу культури і мистецтв імені Марії Заньковецької та учнів театрального відділення при коледжі за поезіями Василя Швеця: Олексій Біленко, Роберт Прядко, Мілана Решітько, Марія Богуш, Максим Галич, Богдан Пушенко, Олександра Кіслих, Діана Перетятько, Оксана Бур’ян, Олексій Нечваль. Пісенними виступами додав яскравості заходу фольклорний гурт «Осоння».
Вшанували та висловили слова вдячності і поваги до Василя Костянтиновича – Лариса Григорівна Алєксєєнко (голова Ніжинської міської організації ветеранів), Ніна Іванівна Івасенко (завідувач бібліотеки-філіалу №2 Ніжинської міської ЦБС).
Зі словами привітань звернулися до поета його учні: Катерина Васечко та Олександр Мамон, висловивши слова вдячності за підтримку та настанови своєму вчителю.
В актовому залі територіального центру була представлена виставка поетичних збірок та книжок Василя Костянтиновича , за підтримки філіалу №2 Ніжинської ЦБС, а також художня виставка «Авторские куклы» Катерини Васечко.
Вечір пройшов у теплій і відвертій атмосфері. В залі не було байдужих, а це чи не найвища нагорода для митця.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь