В Грузії загинула уродженка Ніжина, колишня учениця школи №16 та учасниця жіночої КВН-команди СВ-gіrls. Пошуки її дітей досі тривають

 

 

 

 

Внаслідок зсуву ґрунту в грузинському селищі Шові загинула наша землячка, українська медійниця Аліна Поліковська.

Про це повідомила журналістка Ольга Артюшенко на своїй сторінці у Facebook.

Аліна Поліковська загинула. В Грузії. Вона була там з чоловіком та трьома дітьми. Зсув. 30 років, кажуть, нічого такого там не було. Її знайшли. Їх – ще ні. У це неможливо повірити“, – написала вона.

Дітей та коханого жінки, які також зникли під час зсуву, поки що не знайшли.

Про Аліну Поліковську відомо, що вона народилася в Ніжині (Чернігівська область). Вивчала практичну психологію в Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя.

Ще навчаючись у Ніжинській школі-гімназії №16, Поліковська стала учасницею жіночої КВН-команди СВ-gіrls. Діяльність команди продовжувалася і під час її навчання в університеті. СВ-gіrls виступали в різних лігах і завершили діяльність у 2004 році.

Згодом загибла медійниця мешкала в Києві та працювала на телеканалі Україна, поки не переїхала до Нідерландів.

Нині відомостей про долю її чоловіка Зази Месхі та дітей немає. Грузинська телекомпанія TV Pirveli раніше повідомляла, що вони вважаються зниклими безвісти. За деякими даними, із трьох дітей – двоє від першого шлюбу Месхі.

Зсув ґрунту в курортному селищі Шові відбувся 3 серпня. Внаслідок стихійного лиха пошкоджені лінії електропередачі, зруйновані дороги та мости. Пошуково-рятувальна операція досі триває.

За останніми даними, знайдено тіла 15 загиблих, ще понад 20 людей шукають. Із зони лиха евакуювали понад 200 осіб.

Джерело: Факти

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь