Ніжинський краєзнавчий музей представив виставку репринтних поштових листівок

 

 

 

 

Виставка репринтних поштових листівок початку 20-го століття «Таке казкове свинство!»

Людям завжди хотілося зазирнути у майбутнє. Хотілося узнати, що чекає їх завтра, найближчим часом, надалі… Як запобігти негараздам і заручится підтримкою вищих сил? Отож з’явилися у житті людей численні прикмети, повір’я та таке інше. А ще з’явилися різноманітні гороскопи: зоряні, ведичні, зодіакальні, квіткові, гороскопи друідів…
За популярним нині східним гороскопом 5 лютого 2019 вступає у свої права рік Жовтої Земляної Свині і наступному знаку він поступиться лише у 2020 році 24 січня.
За словами астрологів основними рисами символу року вважаються прагматизм, вміння радіти життю і безтурботність. Так що можна сміливо припустити, що нас чекає динамічний, активний, наповнений яскравими подіями рік. Доведеться багато працювати, але праця буде плідною і ефективною, вдасться багато чого досягти. На людей, які не бояться змін, чекатимуть цікаві події. Свиня буде прихильна до тих, хто проявляє напористість та енергію.
Свиня – тварина неконфліктна, якщо її не дратувати. Отже, є надія, що рік пройде без сварок і розривів. Навпаки, є великий шанс зустріти старих друзів, яких давно не бачили, і відновити ділові відносини з партнерами, з якими колись розійшлися. У рік Свині можна очікувати на відновлення старих союзів та укладення нових.
На думку астрологів, здобути прихільність господині року допоможуть оригінальні подарунки, які можна зробити своїми руками. Тож для відвідувачів відділу «Поштова станція», як подарунок, ми віднайшли, роздрукували та зробили виставку репринтних поштових листівок різних країн початку 20-го століття із зображеннями милих свинок. Бажаємо всім миру, щастя, добробуту та гарного настрою на весь рік Свині!

Лілія Руденко, зав. відділу «Поштова станція» НКМ ім. І. Спаського

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь