Демонтаж МАФів відбувся у Ніжині

 

 

 

 

Фінальний акорд  поставили працівники комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» демонтувавши незаконно встановлені МАФи по вулиці Шевченка біля центральної площі міста. Раніше, за адресою Шевченка 9, продавався фаст фуд, ковбаси, сири, м’ясо та лотерейні білети. За кіосками зустрічались любителі вживання спиртних напоїв та наркотиків. Несвідомими громадянами під стінами цих МАФІВ було зроблено таку собі філію громадської вбиральні, стояв нестерпний сморід від суміші ароматів та смороду… і от нарешті все припинилось.

Відповідно до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради «Про звільнення земельних ділянок від тимчасових, малих архітектурних форм, які встановлені з порушенням вимог чинного законодавства України» №6 від 10 січня 2019 року підприємцям було встановлено строк до 1 лютого 2019 року для самостійного звільнення земельної ділянки від своїх МАФів. На момент приїзду спецтехніки підприємства, 8 лютого, не було звільнено декілька земельних ділянок, після чого комунальники розпочали примусове звільнення шляхом демонтажу декількох кіосків.

Над демонтажем комерційних кіосків працювала бригада працівників з благоустрою міста, а допомагала їм спецтехніка – автокран та трактор КИЙ з причепом. Контроль здійснювався головою комісії та радником міського голови Сергієм Осадчим, керівником КП «ВУКГ» Владиславом Корманом та головним інженером КП «ВУКГ» Сергієм Бакановим.

Роботу виконано акуратно та швидко, а підприємцям, що самі не прибрали свої торгові павільйони буде виставлено рахунок за демонтаж і зберігання тимчасових споруд.

Джерело: unenizh.org.ua

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь