Для кращого освітлення Прилуцької потрібно зрізати 276 дерев або прокласти нову мережу?

 

 

 

 

Нарада з брагоустрою міста

22 лютого відбулась робоча нарада з питань благоустрою міста Ніжина під головуванням міського голови Анатолія Лінника. У засіданні також взяли участь перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, радний міського голови Сергій Осадчий, начальник комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» Владислав Корман, начальник управління житлово-комунального господарства і будівництва Анатолій Кушніренко, головний спеціаліст відділу з благоустрою Євгеній Євса.

Особливу увагу приділили облаштуванню освітлення по вулиці Прилуцькій, яка, внаслідок значної кількості дерев на узбіччі, є малоосвітленою. Начальник УЖКГ та Б Анатолій Кушніренко повідомив, що для ефективного освітлення необхідно зрізати 276 дерев, або ж прокласти нову мережу вздовж тротуару. Міський голова доручив Владиславу Корману детально вивчити дане питання, зокрема вартість опор різних типів, та орієнтовну вартість проекту загалом.

На нараді обговорили питання щодо розробки проектно-кошторисної документації, топографічної карти для нового кладовища на землях Кунашівської сільської ради. Визначили основні напрямки роботи з цього питання на найближчий час. Зокрема, Анатолій Лінник доручив начальнику КП “ВУКГ” підготувати схему поховань з розрахунку на 1 га території майбутнього кладовища.

Перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник наголосив на необхідності створення стоянки для багатотоннажних автомобілів, зазначивши, що такий об’єкт інфраструктури значно підвищить інвестиційну привабливість міста.

Ще одним питанням, яке потребувало вирішення стало визначення переліку дерев, які ростуть на приватних ділянках і обмежують проїзд та заважають руху транспорту, у зв’язку з чим потребують спилювання власниками даних ділянок. Було прийнято рішення доручити КП “ВУКГ” підготувати перелік адрес, де знаходяться такі дерева та передати його до відділу з благоустрою для відповідних дій.

Слід зазначити, що благоустрій міста перебуває на особливому контролі в міського голови та його першого заступника з питань діяльності виконавчих органів ради.
 
 Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь