КП «ВУКГ» знову просить кошти на прибиральну техніку

 

 

 

 

На бюджетній комісії, що відбулась 21 березня розглядались потреби КП «ВУКГ». Керівник підприємства Владислав Корман зазначив, що по програмі на 2019 рік КП «ВУКГ» було виділено 2 млн. грн. для погашення кредиту, котрий брався на закупівлю третього сміттєвоза та трактора.

«З цих коштів було використано фактично 1 820 000 грн. Не використані коштів по цій  програмі залишились  в сумі 180 000 грн. Пропонуємо зробити зміни в програмі і зекономлені 150 000 грн. – використати на придбання підмітально-прибиральної машини.  Залишок – 30 000 грн. просимо перенести в призначення на закупку фронтального вантажника для трактора, який вартує 65 000 грн. Не достатню суму в розмірі – 35 000 грн. потрібно виділити з частини резервного фонду, яка передбачена на благоустрій», – звернувся до комісії Владислав Адольфович.

Таку необхідність керівник підприємства пояснив потребами міста в прибиранні стихійних сміттєзвалищ, які утворюються навколо сміттєвих майданчиків. Він зазначив, що по Ніжину зараз працює 21 прибиральник. Цього не достатньо, адже без малої механізації підприємство буде три місяці прибирати місто в після зимовий період, а невдовзі відзначатиметься День міста і все має бути в найкращому вигляді. Наразі наявної техніки замало. Фронтальний вантажник міг би дещо покращити ситуацію і місто мало б ще один трактор навантажувач, який забезпечував би погрузку сміття.

Дану пропозицію комісія погодила, а остаточне рішення прийматимуть депутати на найближчому засіданні сесії.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь