Кубок з баскетболу серед ніжинської молоді

 

 

 

 

19 березня 2019 року Міським центром фізичного здоров’я «Спорт для всіх» Ніжинської міської ради та кафедрою фізичного виховання та валеології в спортивному залі НДУ ім. М. Гоголя було організовано та проведено Кубок з баскетболу серед студентської молоді Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя.

В цьому році взяли участь команди факультетів: Природничо-географічного, Філологічного, Історико-юридичного, Факультету іноземних мов, Інституту точних наук та економіки, Психології та соціальної роботи.

Змагання проходили протягом двох тижнів. Команди вели запеклу боротьбу, показували свою спритність, влучність та командну гру. В спортивній залі панувала справжня змагальна атмосфера.

В підсумку змагань місця розподілились наступним чином:

Жінки: 3 місце – Природничо-географічний факультет, 2 місце – Факультет психології та соціальної роботи, 1 місце – Факультет іноземних мов.

Чоловіки: 3 місце – Природничо-географічний факультет, 2 місце – Факультет психології та соціальної роботи, 1 місце – Факультет іноземних мов.

Також, були нагороджені та відзначені кращі гравці та тренери змагань:

Кращий гравець турніру – Лученко Вікторія;

Кращі гравці за результативністю – Коломієць Владислав та Бандоля Аліна.

Кращі тренери збірних команд – Боровик Володимир та Кузьменко Петро.

Завідувач кафедри фізичного виховання – Щербак Павло.

Переможці та призери були нагороджені грамотами, медалями та кубком від Міського центру фізичного здоров’я «Спорт для всіх» Ніжинської міської ради.

Вітаємо переможців, призерів та кращих гравців Кубку з баскетболу серед студентської молоді. Приємно, що студенти приділяють значну увагу фізичній культурі та спорту та виявляють активну життєву позицію щодо здорового способу життя.

 

Міський центр фізичного здоров’я «Спорт для всіх»

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь