У ніжинському садочку провели майстер-клас з розпису писанок

 

 

 

 

«РОЗМАЛЮЄМ РОДУ НАШОГО СВЯТИНЮ – ПИСАНКУ, НАЙБІЛЬШУ БЕРЕГИНЮ! »
АБО МАЙСТЕР-КЛАС З НАРОДНОЮ МАЙСТРИНЕЮ СВІТЛАНОЮ СТАРОСТЕНКО

В рамках творчого психолого-педагогічного проекту «Розмалюєм писанку Великодню » в ДНЗ №13 «Берізка» педагоги за традицією разом із дітками старшого дошкільного віку долучилися до створення Великодніх писанок.
Серед величезної талановитої родини садівниць є у нас незвичайна, визнана народна майстриня міста – Старостенко Світлана Василівна. Вона з радістю взяла участь у творчому проекті.
Ось вони – святково вбрані і діти, вихователі , у вишуканих вишиванках зібралися у затишній «Чомусиковій» та «Калиновій» світлицях. Під ніжні мелодії українських народних пісень , цікаві оповідки Світлани Василівни, закипіла творча робота. Цього дня діти і дорослі відкрили для себе створення писанки за технологією декупажу. Які ж чудові вони вийшли, створені щойно як неповторне багатство, безцінний скарб, символ безсмертя життя , любові і краси, весняного відродження Добра, Щастя, Миру на рідній Україні. Щасливі учасники цього святкового дійства щиро дякували майстрині. Світлана Василівна пообіцяла продовжити цікаву розпочату роботу проекту.
Хай прикрашають ці чудові писанки рідний дитячий садочок, стануть символом миру і процвітання кожної родини, кожної дитини.

Наталія Примушко, завідувач ДНЗ №13 «Берізка»

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь