Сумка крос-боді, як ідеальне рішення на кожен день

Переважно більшість жінок кожен день беруть з собою мінімум речей, що робить звичайну сумку чи рюкзак непрактичним рішенням через велику кількість зайвого простору. У якості альтернативи в таких випадках добре почуває себе крос-боді — аналог клатчу, але більш місткий та об’ємний. Купити шкіряну сумку через плече означає стати володаркою дійсно практичного органайзера, в якому без проблем можна носити гаманець, смартфон, косметику тощо. Асортимент сайту https://inbag.ua/crossbody.html дозволяє обрати потрібну модель, оскільки:

  • в наявності є лише актуальні позиції відповідно до сучасних трендів;
  • весь товар виготовляється з якісних матеріалів відповідно до стандартів, що гарантує надійність та довговічність;
  • можна переглянути безліч варіантів, що справді сподобались та підходять;
  • є можливість порівняти варіанти, враховуючи нюанси майбутнього використання.

Зараз крос-боді є популярним рішенням для жінок різного віку та соціального статусу. Саме це дозволяє дизайнерам продовжувати експериментувати з фасонами, дизайном, кольорами та фактурами. 

Чому крос-боді підходить на кожен день?

Основна відмінність таких сумочок ховається в невеликому розмірі та наявності ремінця. Завдяки цьому з’являється безліч варіантів, як її одягати: через плече, на одне плече чи носити в руці. Невеликий розмір дозволяє покласти мінімум важливих речей, що робить аксесуар зручним та легким. А головне, компактним порівняно з іншими функціональними сумками. Також важливими перевагами крос-боді у повсякденні є:

  1. Універсальність. Щоб взяти з собою сумочку, не потрібно підбирати одяг відповідно до стилю та пори року. Достатньо врахувати дизайн та сумісність з іншими речами відповідно до канону сучасної моди.
  2. Функціональність. Наповнення таких сумочок традиційно має один або декілька відділів, що дозволяє розмістити потрібні речі та мати зручний доступ до них.
  3. Сумісність зі всіма типами фігур. Часто сумки через плече не рекомендують купувати повним жінкам або з великим бюстом, оскільки вони ніби перерізають тіло. Насправді цей недолік компенсується більш масивною сумочкою з можливістю носити на одне плече чи просто в руці.

Крос-боді зі шкіри — той тип сумочок, що залишається актуальним завжди. Фасон має попит у всьому світі та є майже у кожному гардеробі сучасної жінки. Саме тому такий аксесуар краще обирати у стриманому дизайні без тимчасових трендів: нестандартного принту, форми, кольору тощо.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь