Ювілейний “Талант року” в Ніжині. ФОТО

 

 

 

 

Уже вп’яте, у прекрасну весняну пору року Ніжин вшановує дітей та молодь віком до 17 років, які стали переможцями і призерами олімпіад, змагань та конкурсів обласних, всеукраїнських та міжнародних рівнів, а також їх наставників, котрі показали високий професійний рівень.

Ювілейний конкурс був по-справжньому особливим, адже тривав понад три години. А нагороджених цього року було вдвічі більше, ніж минулого. Треба зазначити, що за всі роки проведення було відзначено близько 400 учнів та майже 200 педагогів.

«Талант року-2019» було проведено в Ніжинському будинку культури 17 травня. Конкурсу лише 5 роки та він уже став неординарною подією для Ніжина. І не дарма, адже він має свою історію та біографію. Його засновниками є подружжя меценатів Наталії та Анатолія Копиці. Їх глядацька зала вітала бурхливими оплесками, адже вони вкотре наголосили, що відзначати таланти Ніжина є великим задоволенням, адже це наша гордість і наше майбутнє.

 

У ході конкурсу було нагороджено понад 100 талановитих ніжинців у таких номінаціях, як «Нащадки Корольова», «Гордість Ніжина», «Гордість родини», «Національний рекорд», «Унікальна дитина», «Цілеспрямований учень», «Педагог-майстер», «Педагог-дослідник», «Педагог-митець», «Педагог-спортсмен», «Педагог-новатор», «Педагогічний креатив», «Ініціативний педагог», «Учнівський проект», «Хореографія», «Фізична культура і спорт», «Юний талант», «Знавці українського слова», «Музика», «Точні та природничі дисципліни», «Гуманітарні дисципліни», «Образотворче та декоративне мистецтво», «Вокал», «Гран-прі конкурсу “Різдвяні барви”».

Вітали найталановитіших представники міської влади, обласні та міські депутати, видатні ніжинці та громадські діячі. Були почесні гості з району та області. Також присутнім дарували свої яскраві виступи творчі колективи міста та дзвінкоголосі солісти. Окрім того своїм голосом чарував спеціально запрошений гість – заслужений артист України Діма Андрієць.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь