«Три через шість»: Чернігівська область повертається до «посилених» графіків обмеження споживання електроенергії

 

 

 

 

В Чернігівській області із 24 лютого повернулися до «посиленого» графіку обмеження споживання електричної енергії «три через шість» (три години електропостачання у групи є, потім на шість годин його обмежують).

Про це повідомляють в АТ «Чернігівобленерго».

Йдеться, що після вчорашньої атаки росіян такий графік не дозволить енергетикам забезпечити виконання усіх вказівок центральної диспетчерської служби НЕК «Укренерго».

«А тому ми вимушені знову повернутися до «посиленого» графіку обмеження споживання електричної енергії «три через шість» (три години електропостачання у групи є, потім на шість годин його обмежують)», – написали в АТ.

За допомогою таких заходів енергетики сподіваються стабілізувати роботу енергосистеми України. При розвитку ситуації у кращий чи гірший бік пообіцяли інформувати одразу.

Перелік адрес, які входять до трьох груп відключень електроенергії (туди внесена і додаткова кількість споживачів, яка була у двох групах графіку «чотири через чотири») – на сайті за цим посиланням Більш детальну інформацію стосовно конкретної адреси ви можете, як завжди, дізнатися за допомогою наших ботів у Viber і Telegram:

Viber-bot – https://chernihivoblenergo.com.ua/in_viber

Telegram-бот – tg://resolve?domain=ChernigivOEbot

Уся ж актуальна інформація, що стосується змін та уточнень у графіках відключень електроенергії, буде й надалі розміщуватися на сайті та на сторінці АТ «Чернігівобленерго» у фейсбуці.

Фото: ілюстративне

Час Чернігівський

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь