На Чернігівщині врятували трьох лелеченят, гніздо яких зруйнувала негода (фото)

 

 

 

 

Птахів прихистили місцеві жителі, лелечат помістили до спеціального вольєру.

У Борзнянському районі Чернігівської області місцеві жителі врятували трьох лелечат, гніздо яких зруйнувала негода. Про це повідомила у мережі Facebook місцева жителька Любов Кузьмич.

За її інформацією, під час бурі впало дерево з лелечим гніздом, в якому знаходились троє лелечат. “Завдяки небайдужості перехожих лелечат відкопали з бруду, і врятували їм життя, але потім постало питання – де їх подіти?”, – розповіла жінка. Вона забрала птахів до себе, однак зізналася, що не має стільки риби, щоб їх прогодувати та іншого корму для лелечат. За день вони з’їли 1,5 кг риби та ще кілька жаб, спеціально для них спійманих.  Кузьмич у соціальній мережі звернулася за допомогою – “можливо, хтось може забрати їх до себе чи віддати краще пташенят до Менського зоопарку”. На її звернення відповіли. Пізніше жінка повідомила, що лелечат забрали жителі Борзни. Птахів помістили до спеціального вольєра.  “Рада, що вони знайшли свій дім”, – написала Кузьмич.

Тому Люба оприлюднила фото пташенят на своїй сторінці у Facebook та прохання до небайдужих щодо подальшої долі «бідось».

 

 

 

На щастя, знайшлись у Борзні добрі люди, які забрали їх до себе.

 

 

Наразі з пташенятами все гаразд, вони мають гарну велику вольєру та вдосталь їжі.

Джерело: Високий Вал

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь