Кому з кандидатів по 209-му округу ніжинці надають перевагу? Опитування

 

 

 

 

З 6-и округів Чернігівської області саме 209-ий і 210-ий мають найбільшу кількість зареєстрованих кандидатів – по 19 осіб. Навіть обласний центр відстає на 4 особи. З 19-ти охочих бути народними обранцями 10-ро йдуть на вибори шляхом самовисування, а 9-х висувають політичні партії.

Кому надаєте перевагу з кандидатів по 209-му округу?

Результати голосування

Завантажується ... Завантажується ...

То хто претендує на статус народного депутата від округу №209?

1. Бузун Олег Віталійович – відома в Ніжині особистість, він є діючим головою Ніжинської районної ради і незмінно залишається членом ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «РАДИКАЛЬНА ПАРТІЯ ОЛЕГА ЛЯШКА», яка і є суб’єктом висування кандидата.

2. Гунько Анатолій Григорович – людина, яка теж на слуху у виборців округу. Анатолій добре відомий організатор концертів. За сферою діяльності він адвокат, директор ТОВ «Гільдія права». Суб’єктом висування є політична партія Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина».

3. Кодола Олександр Михайлович – народний депутат України, який на вибори 2019 року йде самовисуванцем.

4. Зуб Валерій Олексійович – генеральний директор КНП «Чернігівський медичний центр сучасної онкології», суб’єкт висування – ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ «СЛУГА НАРОДУ». На минулих виборах також балотувався до Верховної Ради, але самовисуванцем, тоді зайняв 2-е місце (13,9 %).

5. Болоховець Юрій Віталійович є директором ДП «Ніжинське лісове господарство», діючий депутат обласної ради від Аграрної партії України.

6. Брюховецький Володимир Борисович – директор Бахмацького комунально-виробничого підприємства, суб’єкт висування – політична партія Всеукраїнське об’єднання «Свобода». Раніше очолював Талалаївську РДА.

7. Ковтун Алла Юріївна – доцент кафедри загальної та практичної психології Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, йде як самовисуванка, але є депутатом обласної ради Чернігівської області від ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «РАДИКАЛЬНА ПАРТІЯ ОЛЕГА ЛЯШКА».

8. Ситнік Олег Денисович – пенсіонер, депутат Ніжинської міської ради, є найстаршим кандидатом – 70 років. Суб’єкт висування – «ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК».

9. Харченко Олександр Володимирович – начальник юридичного управління ПП «ОвручГазАвто», суб’єкт висування – ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ «СИЛА І ЧЕСТЬ». Є головою бюджетної комісії Київської міської ради та головою ГО «Ніжинське земляцтво».

10. Коросько Іван Володимирович – завідувач Ніжинського протитуберкульозного амбулаторно-поліклінічного відділення Чернігівського обласного протитуберкульозного диспансеру, член Політичної партії «Європейська Солідарність», від якої і балотується.

11. Шадура Сергій Миколайович – керівник ТОВ «ЄВРО ЕКО ІНВЕСТ», суб’єкт висування – політична партія «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ».

12. Зубицька Любов Миколаївна – голова адвокатського об’єднання «АЛЬЯНС КОНСАЛТИНГ ГРУП», самовисуванка.

З 19 кандидатів в народні депутати по 209-му виборчому округу 12 претендентів вже відомі для вибоців даного округу особистості. Інші 7 кандидатів йдуть самовисуванцями і раніше не заявляли про себе. 

13. Зуб Валерій Васильович  йде на вибори самовисуванцем.  Є жителем села Троїцьке Павлоградського району Дніпропетровської області та працює комірником у ТОВ «СНЕК Продакшн».

14. Зуб Григорій Леонідович –  також самовисуванець. Проживає у місті Долинська Долинського району Кіровоградської області та працює вихователем Кіровоградського обласного навчально-виховного комплексу (гімназія-інтернат-школа мистецтв).

15. Бурковський Костянтин Геннадійович. Він тимчасово не працює та проживає у селі Кодра Макарівського району Київської області, йде самовисуванцем.

16. Вайло Олександр Григорович – директор ТОВ «Детат» та проживає у Чернігові, самовисуванець.

17. Івченко Микола Сергійович – тимчасово не працює, проживає у Києві, самовисуванець. До речі, наймолодший з кандидатів – 27 років.

18. Іллюшко Віктор Володимирович – тимчасово не працює, проживає у Чернігові, самовисуванець.

19. Хахуда Юрій Михайлович – тимчасово не працює, проживає у Києві, самовисуванець.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь