Патріотичне шоу «Ми українці» вразило ніжинців. ФОТО

 

 

 

 

Патріотично, оригінально та вражаюче – саме так пройшов у Ніжині захід під назвою «Ми українці», інформує НЕЖАТИН.
Як же зіскучились ніжинці по таким заходам і скільки талановитих мешканців міста чекали свого виходу на сцену, аби подарувати вражаюче видовище.

У переддень святкування Дня Незалежності України у Театральному сквері, біля Графського парку присутні побачили патріотичне шоу, якого донині у місті ще не проводили. Підготували його ніжинські дизайнери Тетяна Верба та Інна Котюх, флорист Альона Пасічніченко, майстри народного мистецтва: Світлана та Анастасія Старостенкі, Юлія Петренко, Євгенія Липовецька, Леся Терещенко Тетяна Чернявська, артисти НБДЮ, коледжу культури і мистецтв ім. М. Заньквецької, талановита молодь міста зі свїми наставниками і звісно – управління культури.
Протягом майже двох годин, під запальну музику красиві, граціозні, усміхнені ніжинці демонстрували на подіумі авторські вбрання, віночки та ляльки з патріотичною українською символікою. Кожна футболка з орнаментом, сукня з вишиванкою, неймовірної краси віночки й ляльки-мотанки були зроблені з такою любов’ю не лише до улюбленої справи, але й до України.
Ми звикли, що фольклорне вбрання доречне лише на певних заходах, але побачивши такі колекції на подіумі, можна з впевненістю сказати: «Носити одяг з українською символікою – модно і актуально».
Після такого патрітичного заходу хочеться вдягнути вишиванку і йти вулицями міста, пишаючись, що ми – УКРАЇНЦІ.

Підготувала Марина Волинець

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь