Перукарні для всієї родини: «Арт-Люкс» та «Світ краси»

У перукарнях «Арт-Люкс» та «Світ краси»

вас навчать насолоджуватись істинною

атмосферою натуральності, оновлення та краси 

Не секрет, що жінки та чоловіки хочуть гарно та вишукано виглядати, мати красиві зачіски та доглянутий зовнішній вигляд.

Якщо ви бажаєте зробити стильну стрижку, зачіску, манікюр та прагнете підкорити своєю красою чиєсь серце або просто насолоджуватись захопленими поглядами, тоді вам слід завітати до одних із кращих перукарень нашого містасаме в «Арт-Люкс», або ж у «Світ краси».

Тут працює молодий колектив в якому виключно кваліфіковані спеціалісти, а клієнти завжди задоволені рівнем обслуговування та якістю виконаних послуг.

Острівок краси та гармонії

У перукарнях «Арт-Люкс» та «Світ краси» вас навчать насолоджуватись істинною атмосферою натуральності, оновлення, краси та здоров’я і дозволить вам відчувати своє нове народження.

Для цього пропонується великий вибір послуг, кожну з яких виконують лише найбільш кваліфіковані спеціалісти, для котрих здоров’я та мода завжди на першому місці.

Отже, тут Вам запропонують спектр перукарських послуг та манікюр:

  • стильну чоловічу або жіночу стрижку
  • вечірні та весільні зачіски
  • мелірування, укладки, колорирування, фарбуваня волосся
  • манікюр, педикюр, стильне сучасне оформлення або фарбування брів та вій

Варто зазначити, що перукарні  «Арт-Люкс» та «Світ краси» співпрацюють з відомими брендами, які виробляють високоякісні засоби по догляду за волоссям та шкірою голови.

Тепла атмосфера та дружній колектив перукарень «Арт-Люкс» та «Світ краси» допоможуть Вам забути про нескінченні тривоги і проблеми.

Тож варто довіритися «золотим» рукам майстрів і Ваш новий вигляд буде справді досконалим!

Наразі, пора відпусток та подорожей, і всім нам хочеться гарно та стильно виглядати, і в цьому вам допоможуть висококваліфіковані спеціалісти в індустрії краси, які знаходяться в нашому місті за адресами:

Перукарня «Арт Люкс»

м.Ніжин

вул. Шевченка, 99-д (зупинка Молодіжна)

Графік роботи: з 8.30 до 18.00

Тел:  9-08-50

 

Перукарня «Світ краси»

м. Ніжин

вул. Шевченка, 164 (зупинка Сільмаш)

Графік роботи: з 9.00 до 18.00

Тел: (068) 902-93-71  

 

До теми: Якщо ви майстер в індустрії краси, вмієте професійно та якісно зробити манікюр, педикюр, стрижку, зачіску та інші перукарські послуги, до вашої уваги – місця, які здаються в оренду в даних перукарнях.

Телефонуйте: (067) 443-42-06,

Лариса Іванівна або Олександр Михайлович

 

Вивчала індустрію краси у місті Ніжині  Тіна КОШЕЛЕВСЬКА

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь