Протягом двох днів українці можуть вплинути на свою долю на наступні 18 років

 

 

 

 

Коридор затемнень

Це час між датами двох затемнень, коли вони знаходяться у безпосередній тимчасовій близькості одна від одної. У даному випадку цей час розпочинається 2 липня, в день сонячного затемнення, а закінчується цей складний і особливий період 17 липня, у день місячного затемнення.

Часовий відрізок  між затемненнями – коридор затемнень і самі затемнення, закладають програму розвитку на наступні місяці і навіть роки. Бажано у цей період позбутися від усього, що вам заважає. Події, які відбуваються у цей час, можуть  вплинути на наступні 18,5 років життя.

Ключове значення матиме   ставлення до подій. Негативне мислення погіршить стан справ, а позитивне навпаки надасть нові можливості.

Вплив затемнень відчувається за два тижні до та після астрологічного явища. Під час затемнень відкривається так званий фатальний коридор на 18,5 років вперед, тому дуже важливі позитивні думки.

Розриви стосунків і фінансові труднощі

У період місячного затемнення 17 липня можливі серйозні потрясіння, як на особистому рівні, так і на соціальному. В один момент можуть обірватися стосунки або виникнути труднощі з грошима. Краще зараз уникати імпульсивних дій.

Загострюються проблеми зі здоров’ям

Під час затемнення можливі головні болі, скачки тиску, серцеві болі, загострення хронічних захворювань.

 

Що не варто робити

Різко зростає кількість юридичних суперечок і відкритих конфліктів, тому не рекомендується у цей час приймати доленосні рішення. Не варто у цей період організовувати переїзд, укладати шлюб, змінювати роботу і починати бізнес.

 

 

Хто в небезпеці

Всю негативну силу коридору затемнень відчують Рак, Козеріг, Лев і Терези. Тому людям, народженим під цими астрологічними сузір’ями, варто бути особливо обережними та уважними.

Джерело ФАКТИ. ICTV

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь