Клініка ТриDent: пацієнт є метою і сенсом нашої роботи

За радянський часів усі звикли до того, що найстрашніший із лікарів, це, звичайно, … стоматолог! А особливо, його бормашина і різні інструменти на лікувальному столику, які іноді наводять на пацієнтів легкий жах!

Проте, час іде, впроваджуються новітні технології, і медицина також «зробила крок вперед», а зокрема – удосконалився стоматкабінет. Неможливе стало таки можливим і сьогодні існують облаштовані, комфортні стоматклініки з новітнім обладнанням і матеріалами.

Наші читачі можуть ознайомитися з однією  із кращих, сучасних стоматологічних клінік у нашому місті – “ТриDent”, під керівництвом лікаря-імплантолога Івана Набока. Клініка  є провідним експертом в індустрії стоматології, здоров’я та краси та немає аналогів в нашій окрузі.

Детальніше про стоматологічну клініку “ТриDent” нам розповіла операційний директор, лектор і організатор освітнього стоматологічного центру Dent up в Стоматології “ТриDent” Ніна Рожен.

Найважливіша інвестиція клініки – це наші пацієнти.Т ут лікуються люди, які з обережністю і турботою відносяться до свого здоров’я і хочуть отримати якісний спектр стоматологічних послуг.

Переступивши поріг клініки “ТриDent” Вас зустріне адміністратор, де Ви зможете отримати об’єктивну інформацію щодо технологій лікування, кваліфікації, рівня дезінфекції та стерилізації, плану лікування, його вартості та очікування результатів.

Мережа стоматологічних клінік  “ТриDent”  здійснює профілактику і лікування всіх видів захворювань зубів та  виділяється особливим підходом і ставленням до своїх клієнтів: новітнє обладнання, передові технології в стоматології, кваліфіковані фахівці і затишна атмосфера дозволять Вам відчути себе затишно та комфортно.

Клініка “ТриDent” пропонує сучасне високотехнологічне діагностичне та лікувальне обладнання, а також стоматологічні послуги з використанням передових методів лікування та профілактики.

Мета роботи “ТриDent” – зробити чарівною Вашу посмішку, а лікування – комфортним та безболісним. Лікарі ТриDent” говорять:  «в своїй роботі ми завжди керуємося лозунгом: «Найвища якість, зважена ціна, досконале обслуговування, а пацієнт – найважливіша персона в нашій практиці».

 

В стоматологічній клініці “ТриDent” працює команда високопрофесійних стоматологів, які постійно підвищують свій професіональний рівень на Українських та зарубіжних курсах, та діляться досвідом з колегами.

Які пріоритети має на сьогоднішній день мережа стоматологічних клінік  “ТриDent”:

  • всі види лікування зубів починаючи від найпростішого огляду та гігієни порожнини рота до складних видів протезування та імплантації японських та швейцарських виробників;
  • для чищення зубного каменю та нальоту у клініці використовують EMS (Швейцарія)  – ведучий швейцарський виробник високоточних інструментів для стоматології. Слід зазначити, що даний виробник вважаються найкращими в світі;
  • високоякісна стерилізація. Тут проходить подвійна обробка матеріалів та інструментів. Асистенти подають інструменти лікареві в індивідуальних крафт-пакетах; кварцування кабінету відбувається після кожного пацієнта. Як для обробки крісел та поверхонь так і для замочування матеріалів тут використовують найкращі оброблюючі матеріали;
  • ендодонтія – вивчення і лікуванням зубної пульпи, напрямок, що вивчає методи і принципи безболісного лікування кореневих каналів зубів. Ендодонтія за останні декілька років активно розвивається і дає прекрасні результати. Грамотне лікування кореневих каналів – це дуже відповідальне завдання, адже безпосередньо від якості лікування кореневих каналів залежить збереження зуба. Тому саме в стоматологічній клініці ” ТриDent ” є маніпуляція лікування під мікроскопом. Треба зазначити, що ” ТриDent ” – єдина клініка в місті, де є така послуга. 
  • Естелайт Астеріа – композитний матеріал преміум класу для високоестетичних реставрацій зубів; філтек – реставраційний матеріал світлового затвердіння, розроблений відомою корпорацією 3М на базі нанокомпозитів;
  • Бонд Такаяма – це адгезив сьомого покоління, речовина яка служить «супер клеєм» для фіксації пломби до зуба.

Також у клініці ви маєте можливість безкоштовної консультації спеціаліста, виправлення зубного прикусу у дітей та дорослих; супровід лікування рентгенівським контролем, гарантію на всі види послуг  – 1 рік.

Стоматологічна клініка “ТриDent” поважає та цінує своїх пацієнтів – тут індивідуальний підхід до кожного, високий рівень сервісу, конфіденційність, повна інфекційна безпека та можливість оплати послуг як за готівковий так і безготівковий розрахунок. Також Ви маєте можливість стати учасником Програм: «Професійна гігієна для постійного клієнта» та «Сімейна медицина» і отримувати додаткові знижки  і подарунки.

За сім років існування, клініка “ТриDent”  набула багатьох постійних клієнтів, які їдуть сюди звідусіль: жителі Ніжина та району, сусідніх міст, а також багато пацієнтів із ближнього та дальнього зарубіжжя, які приїздять до міста погостювати. Якщо пацієнти один раз побували тут на прийомі у стоматолога – потім приходять не тільки в лікувальних цілях, а й за консультацією лікаря, або ж зробити обстеження.

Тож, можна з упевненістю сказати, що стоматологічна клініка “ТриDent” – одна з найкращих у нашому місті. І ви можете самі в цьому переконатися.

 

“ТриDENT

м. Ніжин вул.  Обї’зджа, 116/6

Телефони: 9-03-30; 068-152-34-02;

Час роботи: 8:00 – 20:00, без перерви та вихідних

http://dentup.com.ua

 

Відвідала стоматклініку Валентина Ващенко

 

Вам може бути цікаво

Одна думка по “Клініка ТриDent: пацієнт є метою і сенсом нашої роботи

  1. Если Вам нужен обман и лесть, то эта стоматология именно для Вас. Профессионального лечения зубов Вы здесь не получите. А вот испортить Вам зубы – это в компетенции этой стоматологии.
    Если Вы придёте с доказательством ( снимки, заключение врача) после того как непрофессиональное лечение в ТриDent Вам исправят и полечат в другой стоматологии, то разговаривать в ТриDent больше с улыбкой с Вами не станут, а в ответ услышите только нерациональное, грубое и хамское к себе обращение.
    Непрофессиональная, ужасная стоматология ТриDent в Нежине! Не рекомендую!

Залишити відповідь