Маленька пральня у Ніжині – швидко та якісно!

Пропонуємо вашій увазі місце, де можна знайти послуги прання у нашому місті, а також ремонт та встановлення пральних машин

Немає часу на буденне прання? А так хочеться, щоб речі завжди залишалися бездоганними! Саме для того, щоб виконувати такі бажання, існують професіонали, які очистять та відновлять ваш улюблений одяг, постільну білизну та, навіть, килими! Ви забудете про витрачання часу на прання та прасування!

Маленька пральня у Ніжині – ваш надійний особистий помічник, який готовий зняти з Вас виснажливі клопоти пов’язані з пранням. Пральня уже багато років радує своїх клієнтів якістю обслуговування, приємними цінами та асортиментом послуг:  прання одягу, білизни та текстилю, послуги прасування, чищення та прання килимів, ремонт та встановлення пральних машин.

Прання килимів

Ні для кого не секрет, що одним з найбільших збирачів пилюки та бруду у домі є килими. Невідкладне щосезонне чищення — це клопіт, який швидко та якісно виконає маленька пральня у Ніжині.

«Нами напрацьовано великий практичний досвід взаємодії з клієнтами та приватними особами, більшість з яких стали нашими постійними замовниками! – розповідають власники пральні – у нас виконується контроль над виконанням кожного етапу процесу прання, ми використовуємо обладнання відомих  виробників, і це запорука чудової якості, яку ми пропонуємо нашим клієнтам».

Ремонт та підключення пральних машин

Яка сім’я зараз може обійтись без пральної машинки? На сьогоднішній день популярністю користуються сучасні автоматичні пральні машинки, які ще називають пральна – машина – автомат. Також є власники, у яких вдома помічники – ручні чи напівавтоматичні пральні машинки.

Одне з питань, з якими стикаються власники даної побутової техніки – її встановлення. Яким чином можна здійснити підключення, включаючи підготовку всіх необхідних комунікацій: подачу води, електромережі та каналізації? Крім того, прикро, коли ваш надійний домашній помічник – пральна машина зламалася.

Послуги з підключення та ремонту пральних машинок ви також можете замовити у маленькій пральні у Ніжині, що по вулиці Жовтнева.

Приходьте, або ж телефонуйте – і вам радо тут допоможуть!

м. Ніжин

вул. Жовтнева, 6 – А

(на розі з вул. Словянська – поворот за «Мінімаркетом», що біля Покровського храму)

Тел.: (068)388-05-08 – послуги прання;

(068) 388-06-46  – ремонт та встановлення пральних машин

 

Тіна Кошелевська

Фото автора

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь