Нововведення на Покровський ярмарок: атракціони розмістять у парку Шевченка, а шашлики заборонять

 

 

 

 

До Покровського ярмарку наче ще й далеко, а в стінах ніжинської міської ради йдуть активні приготування до проведення.

Так, сьогодні, 6 серпня на черговому засідання виконавчого комітету Ніжинської міської ради розглядався проект-рішення Про визначення головного розпорядника Покровського ярмарку та розміру плати за участь  суб’єктів підприємницької діяльності у «Ніжинському Покровському ярмарку – 2019»

Нагадаємо, ПОКРОВСЬКИЙ ЯРМАРОК 2019 триватиме чотири дні – із 10 по 13 жовтня.

Дитячі атракціони під час проведення Покровського Ярмарку цього року розмістять у парку Шевченка. Таке рішення було прийнято під час засідання виконкому.

Розглядаючи даний проект рішення, заступник міського голови Ігор Алєксєєнко зазначив, що днями відбулася оперативна нарада із розпорядниками парку, на якій було погоджено розміщення дитячих атракціонів на території парку Шевченка.

Дану пропозицію підтримав і міський голова Анатолій Лінник зауваживли лише: «Шашлик на території парку – неприпустимий». Міський голова вважає доречним не надавати дозволу на торгівлю вуличною їжею на території парку, оскільки там і так є кілька кафе та стаціонарних МАФів, що продають соки, морозиво та хотдоги. А скуштувати вуличної їжі, в тому числі і традиційних покровських шашликів, можна буде, як годиться, у спеціально відведеному місці по вулиці Набережна.

Пропозиція Анатолія Лінника про ненадання дозволу на продаж шашликів у парку Шевченка під час проведення ярмарку розглядалася як наслідок того, що вулична їжа тягне за собою розпиття алкогольних напоїв, що є як мінімум недоречним, у місцях відпочинку дітей.

Щодо оплати бажаючим розмістити атракціони на території парку, то рішенням виконавчого комітету було прийнято використати коефіцієнт «2», тобто вартість від розміщення атракціонів на території міста збільшується у два рази.

Оплата за здійснення торгівлі та інші види діяльності під час проведення Покровського ярмарку у Додатоку до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

Минулі роки дитячі артакціони під час Покровського Ярмарку знаходилися біля приміщення виконкому на перехресті вулиць Батюка та Кушакевичів

В.Коломійченко для сайту nizhynnews

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь