Наразі таке питання цікавить тих, хто планує чи то здійснювати торгівельну діяльність, чи то надавати послуги, чи розміщати дитячі атракціони на території Ніжина під час проведення Покровського Ярмарку у 2019 році. Тобто для тих, хто планує на цьому ярмарку заробити грошенят.

Про те, аби заробити потрібно буде вкласти, вкласти не тільки у товар для подальшої реалізації, а й в торгове місце, яке Ніжин люб’язно надасть.

Сьогодні, 6 серпня під час засідання виконавчого комітету Ніжинської міської радим було прийнято рішення Про визначення головного розпорядника Покровського ярмарку та розміру плати за участь  суб’єктів підприємницької діяльності у «Ніжинському Покровському ярмарку – 2019»

Забронювати торгове місце можна до 30 вересня, не більше двох місць на одного підприємця.

А от ніжинським майстрам декоративно- прикладного мистецтва цьогоріч сплачувати за оренду торгового місця не доведеться – 0 грн за одне торгове місце йдеться у проекті-рішення. Про те, за умови пред’явлення посвідчення і тільки на одне торгове місце. Іногородні майстри сплачуватимуть у казну міста від 204 до 340 грн за одне торгове місце.

До уваги бажаючих підзаробити на ярмарку розцінки на торгові місця:

 

 

Розцінки може бути змінено, тому для уточнення звертатися до відділу економіки Ніжинської міської ради: 7-18-63.

Вікторія Коломійченко для сайту nizhynnews