У Ніжині вкотре заговорили про реконструкцію парка Шевченка

 

 

 

 

Ніжинський парк ім. Т. Шевченка ще «дихає» радянським минулим. Ні сучасний нічний клуб, ні фарбовані атракціони не рятують його від цього стану.

Повідомляє сайт НЕЖАТИН
Про плани почати його реконструкцію говорять в міській раді вже не перший рік. Зачепили це питання і на щотижневій оперативній нараді 16 вересня.

Міський голова Анатолій Лінник звернув увагу присутніх на те, що настав час працювати в цьому напрямку.
«Те, що парк Шевченка знаходиться в оренді, не заважає міській раді проводити реконструкцію, хоча б його центральної частини. Заходів у Ніжині з кожним роком більшає, вони стають більш високого рівня. Це має стосуватись і територій на яких все відбувається. Особливо, коли мова йде про запрошення гостей зі всієї України. Потрібно зараз починати працювати над проєктом реконструкції. До наступного року маємо показати результат», – зауважив очільник міста.
Планувати – то справ гарна, але як відомо, без грошей втілення задумів неможливе. А все залежить від раціонального використання міського бюджету, з чим у Ніжина не завжди все добре. Окрім того, нині триває реконструкція центральної частини міста. І ось на території біля міськвиконкому й досі пустує місце для фонтану. В планах – реконструкція вулиці Гоголівська та центральної каштанової алеї. І це далеко не весь перелік масштабних планів.
Тож, чи все залишиться на рівні розмов, чи перейде в стадію розробки – покаже час.

Марина Волинець

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь