Прислухайтесь до свого серця! Днями помер 42-річний ніжинець від інфаркту

 

 

 

 

Смерть від серцево-судинних захворювань стало дуже частим явищем. Про це свідчить невтішна статистика – щороку в Україні фіксується близько 40 тисяч випадків інфарктів, 20 тисяч з яких потребують екстреного лікування.

Нажаль, хворі не завжди встигають вчасно звернутись до лікаря, отримати комплексне лікування, і в організмі починається незворотній процес. Люди втрачають близьких і не розуміють – як так сталось і коли почала хвороба прогресувати?

Днями в Ніжині трапився нещасний випадок – помер 42-річний ніжинець у реанімаційному відділенні від обширного інфаркту міокарда.

Про це сайту «Нежатин» стало відомо з власних джерел. У лікарні дану інформацію підтвердили. Треба зазначити, що чоловік до цього на здоров’я не жалівся і до лікарів не звертався. Відчував лише біль у грудині. Рідні у скорботі… Своє співчуття висловлює і редакція сайту.

Аби це не сталось з вами та членами вашої родини, лікарі радять робити кардіограму раз у півроку або хоча б раз на рік. Якщо є скарги на болі в області серця – кардіограму потрібно робити терміново!

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь