Рада ухвалила законопроект про план оборони України

 

 

 

 

Депутати ухвалили у другому читанні проєкт закону “про внесення змін до закону України “Про оборону України” щодо організації оборони держави” (№1011)

Про це повідомляється на сайті Ради.

Член Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Федір Веніславський, доповідаючи законопроєкт поінформував, що до другого читання надійшло дві правки, одну з яких було підтримано. Комітет рекомендує ухвалити законопроект у другому читанні і в цілому.

Проєкт закону “Про внесення змін до Закону України “Про оборону України” щодо організації оборони держави” у другому читанні і в цілому підтримали 286 народних депутатів.

Прийняття Закону надасть можливість закріпити на законодавчому рівні необхідність розробки та затвердження президентом України плану оборони України та затвердження його структури.

“Видання зазначених документів скоординує діяльність складових сил оборони та надасть можливість підготувати органи державної влади, органи місцевого самоврядування, єдиної системи цивільного захисту, національної економіки до переведення з мирного на воєнний стан та відсічі збройній агресії, ліквідації збройного конфлікту, а також готовності населення і території держави до оборони”, – зазначають у пояснювальній записці.

https://espreso.tv

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь