Українцям пропонують заробити на каштанах

 

 

 

 

Українцям пропонують підзаробити на каштанах. Їх уже почали скуповувати в пунктах прийому вторинної сировини. За один кілограм пропонують дві гривні.

Новости “Сегодня” вирішили назбирати каштанів, і дізнатися, скільки часу йде, щоб заробити певну суму. За півгодини вийшло близько двох кілограмів каштанів. Здати каштани можна в пунктах прийому вторинної сировини. В одному з київських пунктів за два кілограми каштанів нам дають чесно зароблені чотири гривні.

У пункті кажуть: в минулому році каштанів було більше, а охочих здати – цілі черги. Цього року каштани в дефіциті – вони дрібні і мало.

“Несуть дітвора, школярі, дошкільнята … З мамою гуляють, збирають, принесуть кілограма два”, – говорить приймальник Олександр Ніколайчук.

Незважаючи на дефіцит сировини, ціна залишилася торішньої. Це одна з причин, чому люди не поспішають гнути спину, збираючи колючий горіх. Хоча є і ті, хто не знає про збір.

“Дві гривні – це дуже мало, кілограм зібрати непросто, знайти треба алею, де багато каштана”, – говорить мешканка столиці.

“Може і спробувала б збирати, тільки я вже не ходок”, – додає ще одна киянка.

“Я і не знав, що їх приймають”, – дивується житель Києва.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь