Українці можуть масово втратити субсидії: названо причини

 

 

 

 

Державну допомогу можуть втратити ті українці, які продадуть свої земельні паї

Українці зможуть втратити право на отримання субсидії після продажу своєї землі. За словами прем’єр-міністра Олексія Гончарука, держава не допомагатиме громадянам платити за комуналку, якщо ті отримають значну суму після продажу свого земельного паю.
Як передає НАРОДНА ПРАВДА, про це Гончарук повідомив в п’ятницю, 7 лютого, в ході години запитань до уряду у Верховній Раді.

Гончарук зазначив, що в Україні нарахування субсидії – це гарантоване державою право. Глава уряду підкреслив, що субсидія залишиться, якщо громадяни будуть нездатні оплачувати комунальні послуги.

Однак він додав, що слід враховувати й інші умови, коли держава може відмовити у наданні такої допомоги.

У різних ситуаціях продаж земельної ділянки може привести до виникнення у людини різного доходу. Якщо раптом продаж земельної ділянки призведе до того, що людина отримає значну суму, наприклад, десятки тисяч доларів, то очевидно, що певний період часу вона не потребуватиме підтримки держави “, – зазначив Гончарук.

Нагадаємо, в Україні пройде верифікація субсидій – перевірка інформації, яка вже міститься в ряді реєстрів і баз даних може відбуватися і без відома громадян.  На кожного українця зберуть досьє, і, якщо він звернеться за субсидією, первинний відсів може бути зроблений і без його участі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь