Чернігівщина: під час сварки жінка вдарила чоловіка, він помер дорогою до лікарні

 

 

 

 

27 червня дорогою до обласної лікарні помер 43-річний Микола Матюха з села Кладьківка Куликівського району. Його привезли вночі у Куликівську райлікарню з діагнозом «закрита травма тім’яної ділянки голови». Виникла після вечірньої сварки з дружиною 40-річною Аллою. Саме її підозрюють у причетності до смерті чоловіка.

Кажуть, під час конфлікту Микола замахнувся на дружину сокирою, а вона, захищаючись, вдарила його палицею по голові. У цій сім’ї давно сварки за сварками. Нещодавно Матюхи і корову продали, бо збиралися розлучатися і ділити майно. У них був повен двір живності: і худоба, і кури, і гуси. Микола ловив рибу, продавав. Торгував тютюном, який самі вирощували. Дружина на хазяйстві. Троє діток: старший син закінчив дев’ять класів, донька ще школярка, найменшому хлопчику два роки.

 Говорять, що Алла збиралася їхати у Полтавську область, на батьківщину. Тепер буде під слідством, адже поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 (нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть). Їй загрожує до десяти років тюрми. Якщо не перекваліфікують на перевищення меж необхідної оборони.

У Кладьківці думки жителів розділилися. Одні співчувають рідним Миколи — матері, брату. Інші жаліють Аллу.

За даними поліції, з початку року сталося дев’ять випадків смертей після побиття (стаття 121).

Валентина Остерська, тижневик «Вісник Ч» №27 (1781), 2 липня 2020 року

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь