За відверте “свинство” ніжинка сплатить чималий штраф

 

 

 

 

2 квітня за допомогою до поліції звернулася місцева жителька. Жінка розповіла, що вже не має сил терпіти відверте «свинство» окремих містян, які не можуть донести пакет зі сміттям до контейнеру та викидають його де прийдеться.

Слід зазначити, що такі факти неабияк псують зовнішній вигляд міста. Особливо не приємно коли викинуте воно у зелених зонах, парках чи на березі річки. Кожного разу побачивши гору викинутого кимось сміття чи рознесені вітром брудні пакети і пластик задаєш собі питання: «Ну як так?! Невже не можна донести його до контейнеру?»
Маючи офіційну заяву написану небайдужою жінкою, ми вирішили знайти порушника та вжити всіх заходів для того, щоб він поніс найбільш суворе покарання.

Як не дивно, але допомогло у цьому саме сміття. Серед гори мотлоху був квиток на приміський потяг з прізвищем та ім’ям, візитівки, талон на відвідування стоматолога, клаптики паперу із номерами «мобільних». Знадобилось трохи більше години, щоб встановити власника. Нею виявилася місцева жителька, 1994 року народження, яка проживає неподалік засміченої нею набережної.

Жінку запросили до приймальні дільничного офіцера поліції, де пред’явили фото. Той факт, що сміття з її хати, жінка заперечувати не стала, хоча і запевняла що гадки не має як воно опинилося на березі Остра.

Відносно порушниці складено протокол за ст. 152 КУпАП «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів», який направлено на розгляд до адмінкомісії при Виконавчому комітеті Ніжинської міської ради для розгляду та прийняття рішення. За таку «антиекологічну» витівку жінці загрожує штраф від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а це від 340 до 1360 грн.
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

поліція, сміття, штраф

поліція, сміття, штраф

поліція, сміття, штраф

поліція, сміття, штраф

поліція, сміття, штраф

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь